Second Hand

Kläder

Exklusiva kläder behöver inte vara dyra. Hos oss finns kläder för alla tillfällen, både till vardag och fest. Här finns kläderna du inte hittar någon annanstans, varje plagg känns unikt. Allt är helt, rent och till bra priser. Du kan hitta jeans och skinnjackor, tröjor och skjortor, byxor, kostymer och klänningar, stövlar och skor, sportkläder och fritidskläder, regnkläder och badkläder. Allt du kan tänka dig.

Möbler

Inred ditt hem personligt med begagnade möbler. Charmen finns där och de är redan från början utrustade med en härlig patina. Vi har allt från nästan nytt till riktigt gammalt. Modernt samsas med antikt i vår möbelavdelning. Här finns stilmöbler, funkis och skrikiga 70-talare.

Plast, glas och krom varvas med rustik ek, ädelträ och gamla fina klassiker. Du kan hitta soffor, stolar och bord, sängar, arbetsstolar och skrivbord, byråer och lampor. Det bästa är att sortimentet växlar från dag till dag. Vi fyller på hela tiden.

Glas och porslin

Vi får in mycket porslin till butiken, både gammalt och nytt. Ibland kan det vara en komplett servis och ibland enstaka delar. Både enkla vardagsglas och fina kristallglas hittar du hos oss.